Μια υπόθεση – θρίλερ έχει αναστατώσει την Καστοριά από το βράδυ της Παρασκευής όταν ένας 52χρονος οδηγός ταξί βρέθηκε νεκρός με δυο τραύματα από πυροβόλο όπλο στον κρόταφο, σε ερημική τοποθεσία.

Ads

Το πρωί του Σαββάτου έγινε γνωστό ότι ένας 30χρονος αστυνομικός ο οποίος μάλιστα συμμετείχε στις έρευνες συνελήφθη και είναι βασικός ύποπτος για τη δολοφονία του 52χρονου ταξιτζή. Πρόκειται για Ειδικό Φρουρό που υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Κατά την προανάκριση αυτός ομολόγησε το έγκλημά του και υποστήριξε ότι είχε προσωπικές διαφορές με το θύμα. 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας

«Για τη χθεσινή δολοφονία του 52χρονου ημεδαπού στη Λεύκη Καστοριάς, συνελήφθη 30χρονος ειδικός φρουρός, ο οποίος υπηρετεί σε υπηρεσία της Διεύθυνσης Αστυνομίας Καστοριάς. Προανάκριση συνεχίζεται, διερευνώνται τα αίτια».

Ads

Κάμερα ασφαλείας «έδειξε» τον ένοχο

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του συνεταιρισμού Καστοριάς Μάκη Μπέλο, οι αρχές κατέληξαν στον δράστη εξετάζοντας κάμερα που είναι τοποθετημένη κοντά στην πιάτσα των ταξί της πόλης και η οποία έπιασε τον φερόμενο ως δράστη να μπαίνει στο αυτοκίνητο λίγο πριν την ώρα που διαπράχθηκε το έγκλημα. 

Οι πρώτες έρευνες 

Οι έρευνες για τον 52χρονο οδηγό ταξί ξεκίνησαν από νωρίς το απόγευμα μετά την αναφορά της οικογένειάς του ότι δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις. 

Ξεκίνησαν άμεσα οι έρευνες και αρχικά εντοπίστηκε το ταξί σε ερημική τοποθεσία – εκτός πορείας – κοντά στο ποτάμι, στον επαρχιακό δρόμο Λεύκης – Κορομηλιάς. 

Ο άτυχος οδηγός βρέθηκε σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο και δυο τραύματα από πυροβόλο όπλο. 

Η υπόθεση αναστάτωσε όλη την περιοχή αλλά και τον κλάδο των οδηγών ταξί αφού θύμισε την περίπτωση του μανιακού που επιτέθηκε πρόσφατα σε δύο οδηγούς ταξί στην Κηφισιά, σκοτώνοντας τον έναν και τραυματίζοντας τον άλλον.