Σε καραντίνα έχουν τεθεί γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», καθώς θετικός στον κοροναϊό βρέθηκε ένας 70χρονος που είχε νοσηλευτεί στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες από την ΠΟΕΔΗΝ.

Ads

Ο άνδρας που βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό φέρεται να νοσηλεύτηκε σε πεντάκλινο δωμάτιο με άλλους ασθενείς, ενώ νωρίτερα είχε μεταφερθεί σε τρίκλινο δωμάτιο βραχείας νοσηλείας. Ο 70χρονος προσήλθε στις 8 το πρωί της Τρίτης στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» με λοίμωξη του αναπνευστικού και αφού υποβλήθηκε σε εξετάσεις εισήχθη στις 3 το μεσημέρι για νοσηλεία.

Όπως αναφέρεται δεν είχε ιστορικό έκθεσης σε κοροναϊό κι έτσι ήρθε σε επαφή με γιατρούς χωρίς να φορά μάσκα. Σημειώνεται μάλιστα πως ο 70χρονος ήταν παρών όταν σήμανε συναγερμός για άλλο ύποπτο κρούσμα κοροναϊού και βγήκε εκτός νοσοκομείου μαζί με άλλους ασθενείς και ιατρικό και νοσηλευτικό προσωικό. Τελικά μετά από εκτιμήση του θεράποντος ιατρού δείγμα του ασθενή εστάλη στο Παστέρ για έλεγχο για κοροναϊό και στις 10 το βράδυ της Τρίτης βγήκαν τα αποτελέσματα που έδειξαν ότι ήταν θετικός. Αμέσως μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό, όπου πλέον νοσηλεύεται σε απομόνωση.