Με την τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη προκειμένου να τον συγχαρεί κλείδωσε η νίκη του δεύτερου που από σήμερα το βράδυ είναι ο νέος αρχηγός της ΝΔ. Συγχαρητήρια δέχτηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και από τους άλλους συνυποψήφιους του αλλά και από τους πολιτικούς αρχηγούς. 

Ads

Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης έδωσε στη δημοσιότητα μια λιτή δήλωση με την οποία ενημέρωσε ότι τηλεφώνησε στον Κυριάκο Μητσοτάκη τον συνεχάρη και του ευχήθηκε καλή επιτυχία. 

Τον Κυριάκο Μητσοτάκη συνεχάρη και ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς. Επίσης ο Κώστας Καραμανλής που τον πήρε τηλέφωνει και κανόνισαν να συναντηθούν και από κοντά. Το ίδιο και οι δυο συνυποψήφιοί του – κατά τον πρώτο γύρο – για την αρχηγία της ΝΔ. Πρώτος από όλους προεξοφλώντας, μάλιστα, το αποτέλεσμα ο Απόστολος Τζιτζικώστας και κατόπιν ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

Ευχές με γραπτό μήνυμα έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη νίκη του ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης.

Ο αρχηγός της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης τον συνεχάρη και είπε «τώρα είναι η μεγάλη ώρα ο νέος αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας να συμβάλλει στην δημιουργία μιας κυβέρνησης ευρύτερης αποδοχής αποτελούμενη από τεχνοκράτες, η οποία θα ανταποκριθεί στις ανάγκες των καιρών».