Στη Δημοκρατική Συμμαχία προσχώρησε, αποχωρώντας από τη ΝΔ της οποίας ήταν αναπληρωτής γραμματέας συνδικαλισμού και διετέλεσε και πρόεδρος της ΔΑΚΕ Δημόσιου Τομέα, ο Κώστας Σμυρλής.
 

Ads

«Ο κ. Σμυρλής δήλωσε ότι για να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα της χώρας χρειάζεται συγκεκριμένο και ρεαλιστικό σχέδιο, το οποίο έχει η Δημοκρατική Συμμαχία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση του κόμματος.
 
Στο μεταξύ, σε σημερινές της δηλώσεις η πρόεδρος της ΔΗΣΥ, Ντόρα Μπακογιάννη, σημείωσε: «Σήμερα ξέρουμε. Φταίει το κράτος και όχι οι πολίτες. Μπορούμε να το αλλάξουμε και πρέπει να το αλλάξουμε τώρα», τονίζοντας ότι η Δημοκρατική Συμμαχία πιστεύει ότι απαιτείται συνένωση δυνάμεων για ένα καλύτερο αύριο.
 
«Ένα εκατομμύριο άνεργοι, 500.000 λουκέτα και νοικοκυριά σε απελπισία. Οι Έλληνες στις 6 Μαΐου καλούνται να επιλέξουν. Οι δύο είναι αδιόρθωτοι. Τα 7 κόμματα μας οδηγούν στην καταστροφή το ένα πιο γρήγορα από το άλλο», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.
 
«Η Δημοκρατική Συμμαχία είναι μια δύναμη συνέπειας, σταθερότητας, ειλικρίνειας, μια δύναμη αυριανής διακυβέρνησης, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους», πρόσθεσε
 
Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας θα παραχωρήσει την Τετάρτη 18 Απριλίου συνέντευξη Τύπου για τις εκλογές.