Ισχυρές αναταράξεις έχει προκαλέσει στον ΣΥΡΙΖΑ η έντονη δραστηριότητα που έχει αναπτύξει ο Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος μάλιστα αναμένεται -σύμφωνα με πληροφορίες σύντομα να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του κόμματος,

Ads

Ήδη ο 35χρονος εφοπλιστής δέχεται έντονα εσωκομματικά πυρά, ενώ αρκετοί ανασύρουν ένα άρθρο που είχε γράψει στα μέσα Ιουλίου -μετά δηλαδή την νέα εκλογική ήττα του ΣΥΡΙΖΑ και την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα- για την αγγλόφωνη έκδοση της Καθημερινής με τίτλο “Θα ορθώσουν το ανάστημά τους οι αληθινοί Έλληνες Δημοκρατικοί;”.

Σε αυτό ο ίδιος έσπευδε -μεταξύ άλλων- να αναφερθεί στη σχέση του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, εκφράζοντας παράλληλα την εκτίμησή του για τον Έλληνα πρωθυπουργό, ενώ αποκάλυπτε πως είχε γράψει κείμενο στήριξης προς αυτόν όταν διεκδικούσε την ηγεσία της ΝΔ.

“Τον Απρίλιο έγινα υποψήφιος βουλευτής στο ψηφοδέλτιο επικρατείας του κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ, σε τιμητική θέση εκπροσωπώντας τους ομογενείς. Δεν ήταν μια απόφαση χωρίς σκέψη: Από το 2012 είχα αναπτύξει άριστες σχέσεις με τον Κυριάκο Μητσοτάκη όσο ήταν βουλευτής, στη συνέχεια μέλος του υπουργικού συμβουλίου και τελικά επικεφαλής του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα, του παρείχα την υποστήριξή μου μέσω κειμένου μου στον Εθνικό Κήρυκα όταν διεκδικούσε την ηγεσία του κόμματος. Τον σεβόμουν –και τον σέβομαι ακόμα– προσωπικά”.

Ads