«Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε» σχολιάζει σε ανάρτηση του ο Στέφανος Κασσελάκης για τη διάταξη έρευνας της Εισαγγελίας Πρωτοδικών για την εταιρεία του στο εξωτερικό, ενώ παράλληλα τονίζει ότι «τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ».

Ads

Νωρίτερα, πηγές ΣΥΡΙΖΑ, ανέφεραν σχετικά με το θέμα: «Καλοδεχουμενες οι διερευνήσεις. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβαται», ενώ πρόσθεσαν ότι δεν τίθεται κανένα θέμα παράβασης του νόμου περί ποθεν εσχες, καθώς ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι υπόχρεος για το πόθεν έσχες 2023, που η πλατφόρμα δεν έχει ανοίξει ακόμη.

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην ανάρτηση του αναφέρει:

«H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο γρήγορα αντανακλαστικά στον κόσμο:

Ads

Όταν αναλαμβάνει να υπερασπιστεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη απέναντι στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο που βοά για την κατάλυση του κράτους δικαίου στην Ελλάδα.

Όταν αναλαμβάνει να στείλει σπίτι τους, αντί για τη φυλακή, βιαστές πρωθυπουργικούς φίλους και στελέχη της ΝΔ που παρανομούν.

Όταν αναλαμβάνει να με στοχοποιήσει για το δάνειο που έδωσα στο κόμμα μου για να μη μείνουν απλήρωτοι τις γιορτές οι εργαζόμενοι. Από τα δεδουλευμένα μου στις ΗΠΑ, όχι από σακούλες από επιχειρηματίες.

H ελληνική Δικαιοσύνη έχει τα πιο αργά αντανακλαστικά στον κόσμο:

Όταν οφείλει να διερευνήσει το έγκλημα, το μπάζωμα και τη συγκάλυψη στα Τέμπη.

Όταν οφείλει να διερευνήσει το Predator και τις παράνομες παρακολουθήσεις του Μαξίμου.

Όταν οφείλει να δικάσει τις υποθέσεις κάθε απλού πολίτη που ψάχνει το δίκιο του χωρίς μέσον και «πλάτες».

 

Σε ό,τι με αφορά:

Στείλτε όσους εισαγγελείς θέλετε. Σε αντίθεση με τις γιγαντιαίες περιουσίες αυτών που μας κυβερνούν, τα δικά μου εισοδήματα στις ΗΠΑ είναι όλα φορολογημένα. Μέχρι το τελευταίο δολάριο – μέχρι το τελευταίο ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη χώρα της ατιμωρησίας:

Όλα θα αλλάξουν.

Από όλους εμάς που έχουμε καθαρά χέρια, με τη δύναμη όλων εσάς που έχετε καθαρό μέτωπο».

Παύλος Μαρινάκης: Αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης σχολίασε την ανάρτηση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου».

Συγκεκριμένα, σε δήλωση του τόνισε τα εξής:

«Ο κ. Κασσελάκης αντί να απαντήσει επί της ουσίας στα όσα πολύ σοβαρά ερευνούν οι εισαγγελικές αρχές, ύστερα και από τις καταγγελίες του πρώην οικονομικού διευθυντή του ΣΥΡΙΖΑ, προέβη σε μία ευθεία επίθεση στη Δικαιοσύνη και την ίδια στιγμή αναπαράγει την πιο χυδαία εκδοχή της ρητορικής των fake news και του τοξικού λόγου που εξέφρασε το κόμμα του τα τελευταία χρόνια.

Αντιλαμβανόμαστε τη δύσκολη θέση στην οποία έχει περιέλθει, αλλά αν νομίζει ότι καταφεύγοντας στην τοξικότητα θα αποφύγει τις απαντήσεις, κάνει μεγάλο λάθος».