Με μια ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του Αλέξη Χαρίτση στο Instagram, η οποία συνοδευόταν με ένα σποτ,  η νέα Κοινοβουλευτική Ομάδα των 11 που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ αναγγέλλει τη δημιουργία του νέου φορέα και το όνομά του.

Ads

Στο σποτ υπάρχουν όλες οι πληροφορίες για την εκδήλωση στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, όπου τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι επίσημες ανακοινώσεις.

Το βίντεο ακολουθεί και η πρόσκληση για την εκδήλωση:

«Σας προσκαλούμε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου στις 19.00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων ( Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144, Αθήνα) στην ανοιχτή εκδήλωση για την παρουσίαση της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας των 11 ανεξάρτητων βουλευτών της Αριστεράς».

Ads

 

Το σποτ δημοσίευσε και ο ανεξάρτητος ευρωβουλευτής, Δημήτρης Παπαδημούλης και σχολίασε: «Σταθερά με την Αριστερά».

 

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πηγές των «11», το όνομα του νέου πολιτικού κόμματος δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, όμως είναι ήδη γνωστό ότι θα έχει πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Αλέξη Χαρίτση και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον Νάσο Ηλιόπουλο και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέτη Πέρκα.

Οι προτάσεις που φέρεται να έχουν πέσει στο τραπέζι σχετικά με το όνομα είναι αρκετές και μία από αυτές φαίνεται να είναι το «Αριστερά Μπροστά». Όμως πηγές της ομάδας δεν επιβεβαιώνουν και επισημαίνουν ότι «η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο θα πάρει και την απόφαση για το όνομα», το οποίο θα ανακοινωθεί επισήμως τη Δευτέρα.