«Αντίστροφα» μετράει ο χρόνος για την επίσημη ανακοίνωση του ονόματος της νέας κοινοβουλευτικής ομάδας που συγκροτήθηκε από τους 11 ανεξάρτητους βουλευτές, που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Ads

Σύμφωνα με πηγές των «11», το όνομα του νέου πολιτικού κόμματος δεν έχει αποφασιστεί ακόμη, όμως είναι ήδη γνωστό ότι θα έχει πρόεδρο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Αλέξη Χαρίτση και κοινοβουλευτικούς εκπροσώπους τον Ευκλείδη Τσακαλώτο με τον Νάσο Ηλιόπουλο και γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας την Πέτη Πέρκα.

Οι προτάσεις που φέρεται να έχουν πέσει στο τραπέζι είναι αρκετές και μία από αυτές φαίνεται να είναι το «Αριστερά Μπροστά». Όμως πηγές της ομάδας δεν επιβεβαιώνουν και επισημαίνουν ότι «η σύσκεψη για το όνομα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο», επομένως, λένε, «δεν υπάρχει ακόμη απόφαση για το όνομα».

Σημειώνεται ότι οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν το απόγευμα της Δευτέρας στις 19:00 στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων στο πλαίσιο ανοιχτής πολιτικής εκδήλωσης.

Ads