Κόντρα Πάνου Σκουρλέτη – Κυριάκου Μητσοτάκη ξέσπασε με φόντο τις Σκουριές. Σκληρή απάντηση με ένα tweet έδωσε ο Πάνος Σκουρλέτης στη δήλωση που έκανε νωρίτερα σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Καλώ τον κ. Μητσοτάκη που δούλεψε με τις συστατικές του μπαμπά να μετρήσει τα ένσημα μου από το 1988. Φθηνός νεοφιλελεύθερος λαϊκισμός και ψεύδη». 

Ads

«Η αριστερή αυτή κυβέρνηση και ο αριστερός πρωθυπουργός δεν νοιάζεται καθόλου ότι τελικά τη νύφη την πληρώνουν οι εργαζόμενοι. Είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι που ο κ. Σκουρλέτης με τόσο θράσος τους εγκάλεσε για έλλειψη ταξικής συνείδησης επειδή απλά παλεύουν για τις δουλειές του» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. και πρόσθεσε: «Αλλά δεν περίμενα τίποτα περισσότερο από ανθρώπους οι οποίοι δεν έχουν κολλήσει ένσημαστην πραγματική τους ζωή και δεν καταλαβαίνουν πως δουλεύει η πραγματική οικονομία».

Ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε εκ νέου την κυβέρνηση ότι διώχνει τη «μεγαλύτερη παραγωγική επένδυση» στη χώρα και «θυσιάζει 1500 θέσεις εργασίας», σημειώνοντας παράλληλα ότι η συγκεκριμένη επένδυση έγινε «αντικείμενο μικροκομματικής εκμετάλλευσης σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις».

Το tweet του Πάνου Σκουρλέτη στον Κυριάκο Μητσοτάκη είναι το εξής: 

Ads