Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την επίθεση που δέχτηκε από τρεις κουκουλοφόρους έκανε ο Ρούμπεν Σεμέδο. Ο Πορτογάλος αμυντικός του Ολυμπιακού μίλησε στο μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων του τηλεοπτικού σταθμού Alpha για όσα συνέβησαν την ώρα που επέστρεφε στο σπίτι του.

Ads

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της Παρασκευής, ο Σεμέδο δήλωσε: «Είμαι ζωντανός, από τύχη είμαι ζωντανός». Σημείωσε δε ότι τον χτύπησαν πολύ, ενώ ευχαρίστησε για το ενδιαφέρον και μπήκε στο σπίτι του.

Το περιστατικό συνέβη στις 23:30 το βράδυ της Παρασκευής όταν ο Σεμέδο μαζί με έναν φίλο του επέστρεφε στο σπίτι του στη Γλυφάδα.

Τρεις μαυροφορεμένοι με κουκούλες του είχαν στήσει ενέδρα στην πολυκατοικία του, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Πορτογάλος αμυντικός, και του επιτέθηκαν με ρόπαλα σε πρόσωπο και σώμα.

Ads

Ο Σεμέδο και ο φίλος του μετέβησαν αργότερα στο Α.Τ. Γλυφάδας όπου κατήγγειλαν το περιστατικό ενώ στο σημείο έφτασε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ για τις πρώτες βοήθειες.

Υπεβλήθησαν μηνυτήριες αναφορές ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών η επίθεση δεν φαίνεται να συνδέεται με οπαδική βία, καθώς οι δράστες δεν φώναξαν συνθήματα ή κάτι άλλο που να αποκαλύπτει οπαδικά κίνητρα. Επίσης, οι πρώτες ενδείξεις δεν παραπέμπουν σε απόπειρα ληστείας.