Μία ακόμη γυναικοκτονία συνέβη, αυτή την φορά, στην Ρόδο. Ένας άνδρας δολοφόνησε 30χρονη εκπαιδευτικό, στην περιοχή του Ροδινίου, με καραμπίνα και στην συνέχεια αυτοκτόνησε.

Ads

Σύμφωνα με την rodiaki.gr, ένας άνδρας πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα μία εκπαιδευτικό 30 ετών, μπροστά από το αυτοκίνητό της στην περιοχή του Ροδινιού.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο άνδρας βρισκόταν λίγα μέτρα πιο πέρα σε ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο. 

Επιπλέον, οι πληροφορίες λένε ότι στο αμάξι του δράστη υπήρχε και δεύτερο άτομο.  Οι δυνάμεις της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή και ξεκίνησαν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη, τον οποίο τελικά εντοπίσαν στο σπίτι του νεκρό, καθώς αποφάσισε να βάλει τέλος στην ζωή του. 

Ads

Η 32χρονη Δώρα ήταν εκπαιδευτικός και είχε σχέση με τον άνδρα, ωστόσο, χώρισε πριν από περίπου έναν μήνα. Ο δράστης την περίμενε έξω από το σπίτι της και όταν εκείνη βγήκε για να πάει στο σχολείο όπου εργαζόταν, την πυροβόλησε δύο φορές με την κυνηγετική καραμπίνα.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, μία ημέρα νωρίτερα, η Δώρα είχε τηλεφωνήσει σε φίλη της και μιλώντας για τον 40χρονο δράστη της είχε πει με ανακούφιση: “Γλίτωσα απ’ τον εφιάλτη που βίωνα, γλίτωσα από ένα μαρτύριο. Ευτυχώς χώρισα”.

Βίντεο από Eurokinissi:

Το ρεπορτάζ του Mega: