Βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της αιματηρής επίθεσης στο Γκάζι τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12), καταγράφει τη στιγμή που οι δράστες επιτίθενται στην παρέα των νεαρών και στη συνέχεια τουλάχιστον ένας πυροβολεί τρεις εξ αυτών.

Ads

Για την υπόθεση, οι αστυνομικές έρευνες είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ στο βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δημοσιεύθηκε στο Τικ Τok φαίνονται οι δύο επιβάτες του πολυτελούς τζιπ να κατεβαίνουν από το όχημα, να κατευθύνονται προς την παρέα των νεαρών και να διαπληκτίζονται μαζί τους.

Στη συνέχεια κι ενώ κινούνται προς το όχημα τους μαζί με τα τρία θύματα, ξεκινάει καβγάς και μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και μπροστά στα μάτια εκατοντάδων θαμώνων των νυχτερινών κέντρων ο ένας από τους επιβάτες του τζιπ βγάζει το όπλο του και αρχίζει να πυροβολεί.

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (16/12), όταν ένα μαύρο τζιπ στάθμευσε μπροστά από το κλαμπ και οι τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον επτά φορές, σε πολύ κοντινή απόσταση. Δύο αδέρφια, ηλικίας 33, 28 ετών και ένας 28χρονος φίλος τους που είχαν έρθει από την Κρήτη για πάρτι γάμου, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς.

Ads

Ο 28χρονος μάλιστα χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

@alert_news.gr το βίντεο με τον δράστη που πυροβόλησε τα τρία θύματα στο Γκάζι #γκαζι #πυροβολισμοι #πυροβολισμοι_γκαζι #οπλο #gkazi #gazi #pirovolismos #astynomia #αστυνομια #κρητικοι_πυροβολισμοι #τραυματιας #ανθρωποκτονια ♬ Suspenseful and tense orchestra(1318015) – SoLaTiDo

Στο σημείο η Αστυνομία εντόπισε τέσσερις κάλυκες που θα αποσταλούν για βαλλιστική ανάλυση, ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, πεποίθηση των Αρχών είναι πως οι νεαροί βρέθηκαν στο λάθος σημείο αντιμέτωποι με τους λάθος ανθρώπους, αφού πιθανόν πρόκειται για μπράβους που λυμαίνονται καταστήματα στην περιοχή, και γι’ αυτόν τον λόγο τις έρευνες έχει αναλάβει η Δίωξη Εκβιαστών.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχουν κάποιες εκτιμήσεις για την προέλευσή τους λόγω των συμμοριών που δρουν στο Γκάζι ωστόσο στα ίχνη τους οι Αρχές αναμένεται να φτάσουν από την συλλογή των στοιχείων και των καταθέσεων που λαμβάνουν.