Συνεχίζεται συλλογή στοιχείων από το αιματηρό επεισόδιο τα ξημερώματα του Σαββάτου στο Γκάζι, με τις αστυνομικες αρχές να βρίσκονται σύμφωνα με πληροφορίες κοντά στην ταυτοποίηση των δραστών.

Ads

Μάλιστα, φέρεται να έχουν πάρει DNA των δραστών που έμεινε επάνω στα ρούχα του ενός από τα θύματα την ώρα που αυτοί τους είχαν πλησιάσει και χτύπησαν τον έναν από αυτούς με τα χέρια στο πρόσωπο.

Πληροφορίες αναφέρουν πως το μαύρο τζιπ, στο οποίο επέβαιναν οι δράστες, ήταν ενοικιασμένο μέσω leasing ενώ φαίνεται πως η αστυνομία έχει συγκεντρώσει υλικό από κάμερες στην περιοχή.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να πάρουν καταθέσεις από τους τραυματίες μόλις οι γιατροί δώσουν το πράσινο φως αλλά και από περίοικους ή αυτόπτες μάρτυρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, πριν τους πυροβολισμούς, είχε προηγηθεί λογομαχία.

Ads

Υπενθυμίζεται πως όλα ξεκίνησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου, όταν ένα μαύρο τζιπ στάθμευσε μπροστά από το κλαμπ και οι τουλάχιστον δύο επιβαίνοντες άνοιξαν πυρ, πυροβολώντας τουλάχιστον επτά φορές, σε πολύ κοντινή απόσταση. Δύο αδέρφια, ηλικίας 33, 28 ετών και ένας 28χρονος φίλος τους που είχαν έρθει από την Κρήτη για πάρτι γάμου, τραυματίστηκαν και νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο Γεννηματάς. Με σφαίρα στο κεφάλι δίνει μάχη για τη ζωή ο ένας από τους τρεις τραυματίες ο οποίος μετά από χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

H ανακοίνωση του κλαμπ για τους πυροβολισμούς στο Γκάζι

Μετά το περιστατικό, το νυχτερινό κέντρο εξέδωσε ανακοίνωση μέσω των social media, στο οποίο αναφέρει πως δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν και πως είχε ήδη κλείσει.

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι το μαγαζί δεν έχει καμία σχέση με τα χθεσινά γεγονότα. Είχε ήδη κλείσει όταν έπεσαν οι πυροβολισμοί στο απέναντι μαγαζί» αναφέρει χαρακτηριστικά.