H συζήτηση στη Βουλή επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε το απόγευμα της Τετάρτης ο ΣΥΡΙΖΑ, αφού ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε τα ονόματα των έξι στόχων της ΕΥΠ.

Ads

Η τριήμερη συζήτηση στην Ολομέλεια άρχισε στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή και διεξάγεται σε υψηλούς τόνους με βουλευτές της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης να ανταλλάσσουν κατηγορίες.

Παρά τις διαφωνίες της αντιπολίτευσης, ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας ανακοίνωσε ότι η τριήμερη συζήτηση θα διεξαχθεί σε υπερεντατικές συνθήκες, με τις συνεδριάσεις να διεξάγονται μέχρι τις 03:00 τα ξημερώματα.

Μιλώντας νωρίτερα από το βήμα της Βουλής τοποθετήθηκε ο Κωστής Χατζηδάκης στον απόηχο των αποκαλύψεων του Αλέξη Τσίπρα ότι σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΔΑΕ ήταν μεταξύ των 6 «στόχων» της ΕΥΠ.

Ads

Ο υπουργός Εργασίας παραδέχτηκε πως «αισθάνεται άβολα» με φόντο τις αποκαλύψεις, έσπευσε να επαναλάβει όμως ότι είναι πεπεισμένος πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει καμιά σχέση με την όλη υπόθεση. Ζήτησε πάντως να «χυθεί άπλετο φως» από τη διερεύνηση που πραγματοποιεί η Δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης