Σε μια επίθεση προς την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα» και τον Αντώνη Κανάκη προχώρησε ο Άρης Πορτοσάλτε, μετά την κριτική που άσκησαν στην κυβέρνηση αλλά και στους δημοσιογράφους, όπως και στον ίδιο, σχετικά με την τραγωδία των Τεμπών.

Ads

Ο δημοσιογράφος του Σκάι παρομοίασε τον Αντώνη Κανάκη με «τον λογοκριτή της χούντας» και ανέφερε ότι «πρόκειται για κήρυγμα μίσους», αναρωτώμενος εάν θα πρέπει «να υποβάλω σε κάποιον από τους παρουσιαστές το τι θα πω για να πάρω την έγκρισή του».

Χωρίς να κατονομάσει τον παρουσιαστή και τον τίτλο της εκπομπής, υποστήριξε ότι «δεν χρειάζεται οι σατιρικές εκπομπές να γίνονται προπαγανδιστές μίσους και στοχοποίησης. Οι δημοσιογράφοι κάνουμε μια δουλειά. Κάποιοι κάνουν τη δουλειά του ρεπόρτερ και κάποιοι τολμούμε να πούμε τη γνώμη μας. Αλλά λέμε γνώμη, δεν διαμορφώνουμε γεγονότα, δεν μπορεί να ποινικοποιείται η γνώμη».

Μάλιστα, κατά της εκπομπής εκφράστηκε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος και αντέδρασε με ανάρτησή του στο Twitter, υπερασπιζόμενος και τον Άρη Πορτοσάλτε.