Η νέα στήλη «ΣΥΡΙΖΑ θα λες και θα κλαις» την οποία υπογράφει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στέλιος Κούλογλου, κάθε Δευτέρα στο Τvxs.gr, πλέον είναι διαθέσιμη και σε μορφή podcast!

Ads

Mπορείτε να ακούσετε το τέταρτο επεισόδιο είτε από τον ακόλουθο player, είτε μέσω εφαρμογής αναμετάδοσης podcast στο κινητό ή και τον υπολογιστή σας ακόμη και εκτός σύνδεσης (οδηγίες παρακάτω).

Επίσης, μπορείτε να ακούσετε την εκπομπή μέσα από εφαρμογή της Soundcloud. Η διεύθυνση της εκπομπής είναι: https://soundcloud.com/stelios-kouloglou/podcast4. Το αρχείο των εκπομπών είναι διαθέσιμο και εδώ: https://soundcloud.com/stelios-kouloglοu
 
Αν επιθυμείτε να ακούτε τις εκπομπές όταν δεν έχετε πρόσβαση στο διαδίκτυο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια σχετική εφαρμογή. Προτείνουμε την Stitcher. Μπορείτε να την κατεβάσετε δωρεάν για iOS (Apple), για Android ή να την χρησιμοποιήσετε απευθείας στον browser
 
Όταν συνδεθείτε στην εφαρμογή ψάχνετε με τον όρο Stelios Kouloglou, και στο αποτέλεσμα πατάτε στο σύμβολο + για να λαμβάνετε τα νέα επεισόδια αυτόματα.  Κάθε επεισόδιο σας δίνει τη δυνατότητα να το κατεβάσετε (επιλογή Download Episode) ώστε να το ακούτε και όταν είστε εκτός σύνδεσης.
 
Μπορείτε επίσης, αν το προτιμάτε, να κατεβάσετε το αρχείο της κάθε εκπομπής απευθείας από το διαδίκτυο. Στη διεύθυνση της εκπομπής https://soundcloud.com/stelios-kouloglou υπάρχει κάτω από κάθε επεισόδιο η επιλογή Download File.