Το μάτι στη φοροδιαφυγή και την καταπάτηση των εργασιακών δικαιωμάτων έκλεισε για άλλη μια φορά η κυβέρνηση, καθώς μετά το μπάχαλο στη Σαμοθράκη και τη γενικολογία για την επίλυση των χρόνιων ακτοπλοϊκών προβλημάτων του νησιού, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης αυτό που είχε να υποσχεθεί ήταν παύση των ελέγχων από την ΑΑΔΕ και το ΣΕΠΕ.

Ads

Μιλώντας σήμερα στον ΣΚΑΪ, όταν ρωτήθηκε για την συνάντησή που θα έχει με τους επαγγελματίες της Σαμοθράκης, δήλωσε τα εξής: «Εμείς θα στηρίξουμε τα αιτήματά τους όπως το έχουμε κάνει. Μπορεί παράδειγμα ο προγραμματισμός της ΑΑΔΕ να ήταν να πάει να εξετάσει για αποδείξεις, προφανώς τη στιγμή που οι άνθρωποι αυτοί βιώνουν μια καταστροφή πρέπει να δείξουμε την αντίστοιχη κατανόηση».

Συνέχισε δε λέγοντας:

«Δεν είναι ζήτημα αυτό της φοροδιαφυγής ή των ελέγχων για ζητήματα εργασίας από το ΣΕΠΕ. Δεν μπορεί τη στιγμή που ο άλλος καταστρέφεται να εξαντλείς την αυστηρότητα σου, ή να στέλνεις τους ελέγχους εκεί πέρα. Αυτά έγιναν και γίνονται όλο το προηγούμενο διάστημα. Θα γίνουν ακόμα περισσότερα το επόμενο διάστημα».

Ads

Δείτε το βίντεο: