Οι ηθοποιοί Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, σύμφωνα με το Mega, κατήγγειλαν στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών τον Πέτρο Φιλιππίδη, για σεξουαλική παρενόχληση, ζητώντας παράλληλα τη διαγραφή του από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών.

Ads

Συγκεκριμένα, στην καταγγελία τους στο πειθαρχικό συμβούλιο κάνουν λόγο για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν την γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Υπενθυμίζεται πως εδώ και δύο ημέρες ο γνωστός ηθοποιός νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει εκδοθεί, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την εισαγωγή του η οικογένειά του, ο ηθοποιός «βίωσε ένα λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο είχε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου».

Ο σύζυγος της Λένας Δροσάκη, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αμέσως μετά το ρεπορτάζ, προχώρησε σε ένα «λακωνικό» σχόλιο για την υπόθεση μέσω του λογαριασμού του στο Instagram, γράφοντας τη λέξη «Boom». Αξίζει να σημειωθεί πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης συνεργάζεται φέτος τηλεοπτικά με τον Πέτρο Φιλιππίδη στο σίριαλ της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο».

image

Ads

Σημειώνεται επίσης πως το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, μετά το εξώδικο που έστειλε ο Πέτρος Φιλιππίδης σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πριν ακόμη υπάρξει επίσημη καταγγελία, και με το οποίο απαγόρευε την οποιαδήποτε αναφορά στο άτομό του, τονίζοντας πως αρνείται να «κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα», η Πηνελόπη Αναστασοπούλου είχε κάνει μια ανάρτηση στην οποία ανέφερε: «Είσαι πιο ισχυρή από ό, τι γνωρίζεις και φοβούνται τη μέρα που θα το ανακαλύψεις».