Σε ιδιωτική κλινική της Αθήνας εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Πέτρος Φιλιππίδης, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε το βράδυ της Τετάρτης. Σύμφωνα με τις πληροφορίες σήμερα το πρωί έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και αναπαύεται ενώ αναμένεται η γνωμάτευση των γιατρών.

Ads

Ιατρικό ανακοινωθέν δεν έχει εκδοθεί, ωστόσο σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε μετά την εισαγωγή του η οικογένειά του, ο ηθοποιός «βίωσε ένα λιποθυμικό επεισόδιο το οποίο είχε συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου».

Το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης στο σπίτι του ηθοποιού στο Ψυχικό μπροστά στην σύζυγό του η οποία τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Η ανακοίνωση της οικογένειας αναφέρει χαρακτηριστικά:«Ο Πέτρος Φιλιππίδης εισήχθη σήμερα το απόγευμα εκτάκτως στο νοσοκομείο με συμπτώματα εγκεφαλικού επεισοδίου. Έχουμε εμπιστοσύνη στους ιατρούς και θα αναμένουμε τη γνωμάτευσή τους. Ευχαριστούμε όλους για τα μηνύματα αγάπης και τις ευχές που δεχόμαστε».

Ads

Υπενθυμίζεται ότι ο ηθοποιός πριν από λίγες μέρες και μετά το πλήθος καταγγελιών στο χώρο του θεάτρου για λεκτική, ψυχολογική και σεξουαλική κακοποίηση, -επικαλούμενος πληροφορίες ότι ετοιμάζονται να τον εμπλέξουν σε παρόμοιες καταγγελίες- εξέδωσε διά των πληρεξούσιων δικηγόρων του ανακοίνωση.

Σε αυτήν, αναφέρεται σε «ιδιότυπες τηλεδίκες» τονίζοντας ότι αρνείται να κατακρεουργηθεί σε τηλεοπτικά παράθυρα και καλώντας τα ΜΜΕ «να απέχουν από οποιαδήποτε άμεση ή έμμεση χρήση, αναπαραγωγή ή αναφορά του ονόματός μου, της εικόνας μου και της φωνής μου σε σχέση με περιστατικά που είναι δεκτικά προσβολής της προσωπικότητάς μου και της επαγγελματικής διαδρομής μου, πριν αυτά καταγγελθούν σε δημόσιες αρχές».