Σε συνομιλία που είχαν ο δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στο Νότιο Τομέα της Β Αθήνας, Γιώργος Χριστοφορίδης και ο υποψήφιος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μπογδάνος, στο Star, ο δεύτερος, απαντώντας στα επίσημα στοιχεία που παρέθεσε ο πρώτος για το δήθεν «πλεόνασμα» του 2014, διέψευσε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, παραδεχόμενος επί της ουσίας πως η κυβέρνηση ΝΔ δεν πέτυχε κανένα πλεόνασμα.

Ads

«Δεν θα απολογηθώ εγώ που δεν αφήσαμε πρωτογενές πλεόνασμα από το αίμα του Ελληνα πολίτη», είπε, την ώρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σχεδόν σε κάθε ομιλία του, ισχυρίζεται πως είναι περήφανος για το «γαλάζιο» πλεόνασμα.

Το βίντεο στην ουσία αποτελεί την απάντηση του Χριστοφορίδη σε προηγούμενη επίθεση του Μπογδάνου εναντίον του, στον απόηχο πάντα της κοινής τους τηλεοπτικής εμφάνισης στο Star. Μετά την εκπομπή, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος έκανε στο διαδίκτυο ειρωνική ανάρτηση κατά του Χριστοφορίδη, ο οποίος απάντησε με το συγκεκριμένο βίντεο, που δείχνει ξεκάθαρα τον Μπογδάνο να κινείται σε τελείως αντίθετη κατεύθυνση από αυτήν του Προέδρου του, Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ενδεικτικό είναι και το υστερόγραφο της ανάρτησης Χριστοφορίδη: «Υ.Γ. Το χειρότερο από όλα ξέρετε ποιο είναι; Ότι όταν διαβάσει ο Μπογδάνος αυτή την ανάρτηση, πάλι δεν θα καταλάβει το μέγεθος της γκάφας του. Γιατί, προφανώς,ο άνθρωπος βαριέται να ακούει τον Μητσοτάκη στις ομιλίες του (λογικό) και, άρα, δεν ξέρει τι λέει ο Πρόεδρός του, ακόμη και για τα βασικά και τα θεμελιώδη».

Ads