Η Νατάλια Μπαϊράμ, η Μολδαβή δικηγόρος που εκπροσωπούσε κυρίως παιδιά, θύματα trafficking και σεξουαλικής εκμετάλλευσης, τον Ιανουάριο του 2016 είχε επισκεφτεί την Ελλάδα και είχε καταθέσει στις ελληνικές αρχές για το κύκλωμα. Πρόκειται για την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται και καταδικάστηκε ο πρώην βουλευτής της ΝΔ και στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, Νίκος Γεωργιάδης

Ads

Ο Νίκος Γεωργιάδης κρίθηκε ένοχος για παιδεραστία με το Δικαστήριο να μην του αναγνωρίζει κανένα ελαφρυντικό. Ωστόσο παρά την καταδίκη του δεν θα οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς του επεβλήθη συνολική ποινή φυλάκισης 28 μηνών με αναστολή και χρηματική ποινή 20 χιλιάδων ευρώ. Συγκεκριμένα το Δικαστήριο επέβαλε στον Νίκο Γεωργιάδη: για το πρώτο θύμα ποινή 16 μηνών και για τα άλλα δύο ποινή 12 μηνών για το καθένα και κατά συγχώνευση ποινή 28 μηνών. Ακόμη του επέβαλε χρηματική ποινή για κάθε θύμα ύψους 10 χιλιάδων ευρώ, κατά συγχώνευση 20 χιλιάδες ευρώ.

Η Νατάλια Μπαϊράμ, μιλώντας (29/01/2016) στο δίκτυο Hellasnet και συγκεκριμένα στην εκπομπή Live με τον Κώστα Αργυρό, μίλησε για το κύκλωμα παιδεραστίας και την εμπλοκή του Νίκου Γεωργιάδη: