Καλύτερα να το ξανασκεφτείτε αν σκοπεύατε να πάτε στο κέντρο της Αθήνας αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή οπότε πραγματοποιεί την επίσημη επίσκεψή του ο Γάλλος πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν:  Θα είναι απροσπέλαστο, ενώ θα πραγματοποιηθούν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, σε διάφορα σημεία του οδικού δικτύου της ευρύτερης περιοχής του κέντρου.

Ads

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις εκάστοτε συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, τα μέτρα θα τεθούν σε ισχύ από αύριο Πέμπτη στις 10:00 και θα διαρκέσουν έως τις 15:00 της Παρασκευής.

Σημειώνεται, ότι από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, η οποία βρίσκεται επί ποδός, σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας των οχημάτων. Η Τροχαία, η οποία θα πραγματοποιεί εκτροπές της κυκλοφορίας σε τακτά χρονικά διαστήματα, απευθύνει έκκληση στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις των τροχονόμων.

Ο Εμανουέλ Μακρόν φθάνει στην Αθήνα την Πέμπτη. Θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Ads

Το πρωί της Παρασκευής, ο πρόεδρος της Γαλλίας θα συναντηθεί με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Στη συνέχεια, θα μιλήσει στην Πνύκα και θα ακολουθήσει επίσκεψη στην Γαλλική Αρχαιολογική Σχολή και δεξίωση με τη συμμετοχή της γαλλικής κοινότητας της Αθήνας.