Ο Κωνσταντίνος Χρυσάγης, Διευθυντής Κυκλοφορίας του ΟΣΕ είναι το θύμα του  τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε το μεσημέρι της Κυριακής (26/3) , στο 38,5ο χιλιόμετρο της παραλιακής Αθηνών – Σουνίου στο Λαγονήσι.

Ads

Ο 66χρονος ήταν υπεύθυνος της κυκλοφορίας συνολικά όλου του σιδηροδρόμου. Όπως αναφέρει η Εφημερίδα των Συντακτών, ο Χρυσάγης επρόκειτο να συνταξιοδοτηθεί, ενώ είχε συμμετοχή σε πλήθος υπηρεσιακών επιτροπών που είχαν διερευνήσει πρόσφατα και παλαιότερα σιδηροδρομικά συμβάντα όπως το δυστύχημα στο Άδενδρο και τη σύγκρουση αμαξοστοιχιών έξω από τη Λιβαδειά στη διάρκεια του χιονιά του Ιανουαρίου 2022.

Όσον αφορά το δυστύχημα, σύμφωνα με την Τροχαία, έγινε στις 13.55, όταν η μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε ο 66χρονος, με κατεύθυνση προς Σούνιο, κατά την διάρκεια προσπέρασης προπορευόμενου βαν, χτύπησε στο πίσω μέρος του και μπήκε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου συγκρούστηκε με ΙΧ αυτοκίνητο.

Από την σύγκρουση τραυματίστηκαν και οι οδηγοί των δύο άλλων οχημάτων. Προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ads