Τη στιγμή που η 19χρονη μητέρα του βρέφους , το εγκαταλείπει στην πυλωτή της πολυκατοικίας στην οδό Ακροπόλεως στη Νέα Ιωνία, κατέγραψε βίντεο που έφερε στο στη δημοσιότητα ο τηλεοπτικός σταθμός OPEN.

Ads

Αυτό ήταν και το βίντεο ντοκουμέντο, που προέρχεται από κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής, που οδήγησε τους αστυνομικούς στα ίχνη της νεαρής μητέρας.

«Ήμουν πνιγμένη μέσα στο βάρος να είμαι μόνη μου χωρίς σύντροφο και οικονομικά πολύ χάλια. Ζω με την γυναίκα που με υιοθέτησε και τα μόνα έσοδά μας είναι η μικρή της σύνταξη. Ποτέ δεν θα μπορούσα να μεγαλώσω αυτό το μωρό» ανέφερε η ίδια κατά την απολογία της.

Η 19χρονη παράλληλα αποκάλυψε στους αστυνομικούς ότι δεν είχε πει στον πατέρα του βρέφους ότι ήταν έγκυος. Αποφάσισε να το κρατήσει αλλά λίγες ημέρες μετά την γέννησή του φάνηκε  πως το είχε μετανιώσει. «Η σχέση που είχα ήταν περιστασιακή και δεν του είχα πει τίποτα για την εγκυμοσύνη. Το αγάπησα το μωρό. Είναι το παιδί μου και ήθελα απλώς να ζήσει μια καλύτερη ζωή», είπε στους αστυνομικούς η 19χρονη.