Το υβριστικό σύνθημα του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου σε βάρος του ΠΑΣΟΚ, που «πιάστηκε» να το… τραγουδά σε κομματική σύναξη στη Φθιώτιδα όπου εκλέγεται, προκάλεσε μεγάλο εκνευρισμό στην Χαριλάου Τρικούπη που εκφράστηκε από τον εκπρόσωπο του κόμματος Δημήτρη Μάντζο.

Ads

Διαβάστε επίσης: Καταγγελία Μάντζου για υβριστικό σύνθημα Οικονόμου κατά του ΠΑΣΟΚ – Τι απαντά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Το γεγονός ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ούτε αποδοκίμασε τον Γιάννη Οικονόμου ούτε του ζήτησε να αναδιπλωθεί επέτεινε τον εκνευρισμό, πόσο μάλλον όταν ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ πέρασε στην αντεπίθεση καταγγέλλοντας συκοφαντία!

Και ενώ οι τόνοι της αντιπαράθεσης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ανέβαιναν διαρκώς, στενός συνεργάτης του Νίκου Ανδρουλάκη επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή ο επικεφαλής των ευρωβουλευτών Δημήτρης Παπαδημούλης έκανε ένα σχόλιο που δεν τους άρεσε.

Ads

Ο Παναγιώτης Δουδωνής, που ανήκει στην πολύ στενή ομάδα του Ν. Ανδρουλάκη, συνέδεσε τον Καμμένο με τον Αντώναρο για να… βάλει στη θέση του τον Παπαδημούλη.

Η ανάρτησή του: 

«Τα πολιτικά μαθήματα από τους συνοδοιπόρους της Ακροδεξιάς και του Πάνου Καμμένου και προσφάτως συντρόφους του κ. Αντώναρου, κυβερνητικού εκπροσώπου της κυβέρνησης της χρεοκοπίας, μόνο ως χιούμορ μπορούν να εκληφθούν. Κρείττον του λαλείν το σιγάν».

Είναι προφανές ότι στην Χαριλάου Τρικούπη δεν θέλουν με τίποτα να διαταραχθεί η γραμμή των ίσων αποστάσεων και του “ούτε Μητσοτάκης ούτε Τσίπρας πρωθυπουργός” και γι αυτό αγωνιούν να μην φανεί η κόντρα με τη ΝΔ ως βήμα προσέγγισης στον ΣΥΡΙΖΑ.

Της αντιΣΥΡΙΖΑ παρέμβασης Δουδωνή είχε προηγηθεί ανάρτηση του Δημήτρη Μάντζου:

«Μια οφειλόμενη απάντηση στις αθλιότητες του κ. Οικονόμου, που αντί για μια συγγνώμη, δεν δίστασε να μιλήσει για δήθεν συκοφαντία:

Ο κ. Οικονόμου δεν είναι μόνο βουλευτής Φθιώτιδας αλλά και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Το στόμα που έβριζε το ΠΑΣΟΚ, είναι το στόμα της κυβέρνησης. Μετά το πασχαλινό γλέντι, μήπως έχει κάτι να πει για όλα αυτά ο κ. Πρωθυπουργός;

Είναι πλέον εμφανές πως αν σε κάτι αριστεύει η παρέα του κ. Μητσοτάκη είναι στην αλαζονεία και τη θρασυδειλία.

Η αλήθεια υπάρχει μόνο όταν τους βολεύει.

Γι’ αυτό ζητούμε στις 21 Μαΐου να καταδικαστούν αυτές οι νοοτροπίες και όλοι οι εκφραστές τους.

Υ.Γ. Επειδή η συκοφαντία προϋποθέτει ψέμα, περιμένουμε από τον κ. Οικονόμου να μας υποδείξει που είπαμε ψέματα. Ας ξαναδεί το βίντεο, είναι αδιάψευστος μάρτυρας».