Υπέρ της συζύγου του Μαρέβας Γκραμπόφσκι-Μητσοτάκη έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βράδυ της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ads

Αποσαφηνίζοντας ότι γράφει «ως σύζυγος» και όχι «ως Πρωθυπουργός», ανακοινώνει πως θα «πάω μάρτυρας στο δικαστήριο να την υπερασπιστώ».

«Γράφω αυτήν την ανάρτηση ως σύζυγος και όχι ως Πρωθυπουργός» αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή του.

Ενώ προσθέτει: «Από την ημέρα της εκλογής μου ως αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας η Μαρέβα έχει στοχοποιηθεί βάναυσα για έναν και μόνο λόγο. Γιατί είναι γυναίκα μου και έτσι θεωρούσαν κάποιοι ότι θα μου έκαναν ζημιά.

Ads

Ένας βαθιά καλός και ηθικός άνθρωπος, με τελείως αυτόνομη επαγγελματική διαδρομή, τσαλαπατήθηκε και έγινε πρωτοσέλιδα. Η οικογενειακή μας συνοχή δοκιμάστηκε. Πολλές φορές αναρωτηθήκαμε και με τα παιδιά μας αν αξίζει να πληρώνει κάνεις αυτό το οικογενειακό τίμημα για να ασχολείται με τα κοινά».

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα ο διευθυντής της «Εστίας», Μανώλης Κοττάκης, σε πρωτοσέλιδο άρθρο επέμεινε, χαρακτηρίζοντάς το, διπλά διασταυρωμένο στο γεγονός ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έστειλε γραπτό μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη σε μια απόπειρα συμφιλίωσης.

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης για Μαρινάκη / «Ή τον τελειώνουμε ή μας τελειώνει» 

Την ίδια ώρα «στις απαραίτητες νομικές ενέργειες» θα προβεί στο προσεχές χρονικό διάστημα η Μαρέβα Γκραμπόφσκι, όπως δήλωσε, κατά της βουλεύτριας επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενας Ακρίτα με αφορμή ανάρτηση της δεύτερης για τα SMS, Μαρινάκη – Γκραμπόφσκι.