Είναι διπλά διασταυρωμένο το γεγονός ότι η σύζυγος του πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, έστειλε γραπτό μήνυμα στον Βαγγέλη Μαρινάκη σε μια απόπειρα συμφιλίωσης με το περιβάλλον του εφοπλιστή, επιμένει ο διευθυντής της «Εστίας», Μανώλης Κοττάκης, σε πρωτοσέλιδο άρθρο στο φύλλο της Δευτέρας.

Ads

Η πληροφορία περί εμβόλιμης παρέμβασης της κ. Γκραμπόφσκι θα μπορούσε να διαψευστεί μόνο από δυο ανθρώπους, επισημαίνει ο κ. Κοττάκης: από τον/την αποστολέα του μηνύματος, και από τον παραλήπτη, «εκείνος που εμφανίζεται ότι το έλαβε επιδεικνύοντάς το σε τρίτους, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές μας», προσθέτει.

Άρα «το δημοσίευμα ισχύει απολύτως», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά, εφόσον δεν προέκυψε διάψευση, καθότι «δεν το έκανε ούτε ο ένας ούτε ο άλλος. Εκκωφαντική η σιωπή.»

Ads

«Αντί να κρύβεται, λοιπόν, η κυβέρνηση πίσω από έναν τρίτο με τον οποίο δεν ασχολήθηκε η εφημερίδα καν, πέραν της παρουσίας του στην οικία εκείνη τη συγκεκριμένη βραδιά (την οποία επιβεβαιώνει) αφού δεν το διαψεύδουν οι λοιποί εμπλεκόμενοι, το δημοσίευμα ισχύει απολύτως. Οι πηγές μας είναι ακριβείς».

Διαβάστε επίσης: Μητσοτάκης για Μαρινάκη / «Ή τον τελειώνουμε ή μας τελειώνει»