Νέα δεδομένα στην υπόθεση της δολοφονίας του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι φαίνεται πως δημιουργούν τα πρώτα ευρήματα της νεκροψίας-νεκροτομής από τον ιατροδικαστή στην σορό του θύματος.

Ads

Ειδικότερα, η αρχική εκτίμηση ότι πυροβολήθηκε πισώπλατα αποδείχτηκε λανθασμένη, καθώς ο ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα πως το θύμα πυροβολήθηκε από μπροστά και πιθανόν ήταν σκυμμένο ή στα γόνατα στις καλαμιές, σε μία προσπάθεια ίσως να κρυφτεί από το διώκτη του.

Επιπλέον, από την ιατροδικαστική εξέταση προκύπτει πως ο 31χρονος έχει βληθεί από κυνηγετικό όπλο με μονόβολα φυσίγγια που χρησιμοποιούνται για αγριογούρουνα, αν και στην περιοχή δεν υπάρχουν αγριογούρουνα και αυτό προκαλεί προβληματισμό.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να προηγήθηκε καταδίωξη από τον δράστη ή τους δράστες πριν τη δολοφονία του 31χρονου.

Ads

Η σορός του θύματος υπενθυμίζεται πως εντοπίστηκε χθες από σωστικά συνεργεία που πραγματοποιούσαν έρευνες με ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που εντόπισε το πτώμα του μέσα στο λασπώδες έδαφος και τις καλαμιές, στην περιοχή του Κάμπου Ευηνοχωρίου.