Με τον πλέον τραγικό τρόπο ολοκληρώθηκε το θρίλερ της εξαφάνισης – από τις 4 Ιανουαρίου- του Μπάμπη Κούτσικου. Όπως επιβεβαίωσε η Ελληνική Αστυνομία, το πτώμα που εντοπίστηκε νωρίτερα στην ευρύτερη περιοχή του Μεσολογγίου, είναι του 31χρονου.

Ads

Το άψυχο σώμα του Μπάμπη βρέθηκε σε βαλτώδη περιοχή από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο.

«Είμαστε σίγουροι ότι βρέθηκε, περιμένουμε τον ιατροδικαστή» τόνισε νωrίτερα στο Mega ο ιδιωτικός ερευνητής, Γιώργος Τσούκαλης, που έχει προσληφθεί από την οικογένεια του Μπάμπη Κούτσικου.

«Από εδώ και πέρα, αρχίζει ένας νέος κύκλος ερευνών, επειδή έχουμε ένα βασικό στοιχείο, το κυριότερο για την ακρίβεια (σ.σ. την εύρεση της σορού). Είναι μία τραγική στιγμή, μακάρι να είχαμε διαψευστεί όλοι», προσέθεσε.

Ads

Σημειώνεται ότι υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, έφτασε το πρωί στον ανακριτή ο 50χρονος κρεοπώλης, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση του 31χρονου Μπάμπη.

 

 

Το χρονικό της υπόθεσης

Υπενθυμίζεται ότι ο 31χρονος εξαφανίστηκε την Πέμπτη (4/1) πηγαίνοντας για κυνήγι όπως ισχυρίστηκε ο 51χρονος κρεοπώλης.

Την ώρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση ο 51χρονος φίλος του αγνοούμενου που προσήχθη τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/1), βρισκόταν στην ορεινή Ναυπακτία και συγκεκριμένα στην Κλεπά.

Ο 51χρονος αφού κλήθηκε να καταθέσει άλλες δύο φορές, τελικά συνελήφθη από τις αρχές λόγω αντιφάσεων στη μαρτυρία του.

Συγκεκριμένα, οι αντιφάσεις στις οποίες υπέπεσε στις καταθέσεις του ήταν πολλές. Σε μία από αυτές υποστήριξε πως ο 31χρονος ήταν αυτός που τον κάλεσε το μοιραίο βράδυ, ενώ η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου έδειξε το αντίστροφο.

Το δεύτερο στοιχείο ήταν ότι το δρομολόγιο που ακολούθησε ήταν διαφορετικό από αυτό που είχε περιγράψει και δεν συμβαδίζει με το υλικό που έχουν καταγράψει κάμερες. Τρίτο στοιχείο είναι οι καταθέσεις από άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επαφή.

Τέλος, την Τετάρτη (17/1) υπήρξε ανατροπή στα δεδομένα σε σχέση με το κινητό τηλέφωνο του κρεοπώλη, καθώς από την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε ότι είχε μαζί το κινητό του τηλέφωνο εκείνη την ημέρα, το οποίο, ωστόσο, ήταν κλειστό. Όμως κάποια στιγμή φαίνεται πως το άνοιξε στην περιοχή, όπου χάθηκε.

Πλέον, μετά την εύρεση του πτώματος του 31χρονου μένει να ερευνηθεί τι έγινε ακριβώς την Πέμπτη (4/1), καθώς εξετάζεται και το ενδεχόμενο ο 51χρονος να είχε συνεργό ή συνεργούς.