Στην σύλληψη του ιδιοκτήτη του κρεοπωλείου στο Μεσολόγγι, μέσα στο οποίο η 50χρονη έχασε τη ζωή της εν ώρα εργασίας παρουσία της 17χρονης κόρης της, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

Ads

Ως προς τις συνθήκες του εργατικού δυστυχήματος, σύμφωνα με την αστυνομία, η 50χρονη πήγε να καθαρίσει μία μηχανή κρέατος και κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, αρχικά εγκλωβίστηκε το κεφάλι της. Στην συνέχεια, επιχειρώντας η 50χρονη να απεγκλωβιστεί, πιάστηκε στην μηχανή του κρέατος και το χέρι της.

Αμέσως μετά ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, προκειμένου να απεγκλωβιστεί η γυναίκα και διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου, ο οποίος κατηγορείται για εργατικό ατύχημα, που είχε ως αποτέλεσμα θάνατο από αμέλεια.

Ads

Σημειώνεται ότι η 17χρονη κόρη της 50χρονης καθαρίστριας νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με νευρικό κλονισμό.

Η 50χρονη γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την 17χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μαζί με τη μονογονεϊκή οικογένεια διέμενε και η μητέρα της 50χρονης, η οποία δούλευε νυχθημερόν καθαρίζοντας μαγαζιά μαζί με την κόρη της για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

*Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ