Στο Γενικό Νοσοκομείο Μεσολογγίου, με νευρικό κλονισμό, νοσηλεύεται η 17χρονη κόρη της 50χρονης καθαρίστριας που έχασε τη ζωή της εν ώρα εργασίας σε κρεοπωλείο της πόλης.

Ads

Το σοκαριστικό εργατικό δυστύχημα συνέβη παρουσία της 17χρονης, η οποία είδε τη μητέρα της να διαμελίζεται. Σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η 50χρονη πήγε να καθαρίσει τη μηχανή που κόβει κρέας και εκτιμάται ότι μπλέχτηκαν τα μαλλιά της, με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

«Βγήκε η κόρη της έξω και φώναζε βοήθεια. Μπήκαν κάποια άτομα μέσα στο κατάστημα, είδαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να βοηθήσουν και τελικά ήρθαν διασώστες του ΕΚΑΒ, πυροσβέστες και αστυνομικοί. Την πήγαν στο νοσοκομείο, αλλά δυστυχώς είχε γίνει το κακό», δήλωσε γείτονας στην ΕΡΤ.

Η 50χρονη γυναίκα έμενε στο Μεσολόγγι μαζί με τα δύο της παιδιά, την 17χρονη κόρη της και τον 10χρονο γιο της εδώ και δύο χρόνια, όταν ήρθε από την Αλβανία στην Ελλάδα, μετά τον χωρισμό της με τον σύζυγό της.

Ads

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, μαζί με τη μονογονεϊκή οικογένεια διέμενε και η μητέρα της 50χρονης, η οποία δούλευε νυχθημερόν καθαρίζοντας μαγαζιά μαζί με την κόρη της για να εξασφαλίσουν τα προς το ζην.

Προανάκριση για τα ακριβή αιτία του δυστυχήματος διενεργεί το Α.Τ Μεσολογγίου.