Στη φυλακή οδηγείται ο 50χρονος κρεοπώλης που κατηγορείται για τη δολοφονία του 31χρονου Μπάμπη στο Μεσολόγγι, μετά την πολύωρη απολογία τους σε ανακριτικές και εισαγγελικές αρχές.

Ads

Ο 50χρονος θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού, όπως μεταδίδει το messolonghivoice.gr. Ισχυρότατες δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ, όπως αναφέρει το tempo24.news είχαν αναπτυχθεί περιμετρικά των Δικαστηρίων για την απολογία του κρεοπώλη. Μάλιστα, τοποθετήθηκαν κιγκλιδώματα ώστε να μην είναι εφικτή η προσέγγιση κόσμου, καθώς οι αστυνομικές δυνάμεις φοβούνταν επεισόδια από συγγενείς και φίλους του αγνοούμενου.

Την ίδια ώρα, διερευνώνται οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 31χρονος, του οποίου η σορός εντοπίστηκε σήμερα, Δευτέρα 22/1. Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΛΑΣ ερεύνησε τον βάλτο στη συγκεκριμένη περιοχή, ενώ λίγο πριν τις 17:00 επιβεβαιώθηκε πως το πτώμα ανήκει στον 31χρονο.

Στη βαλτώδη περιοχή του Μεσολλογίου που εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου Μπάμπη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η σορός του φέρεται να αναγνωρίστηκε από τα ρούχα που φορούσε το τελευταίο βράδυ πριν από την εξαφάνισή του.

Ads