Το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού εξέδωσε ανακοίνωση για τις καταγγελίες του πρώην υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, σχετικά με απειλές κατά της ζωής του και διασυνδέσεις πολιτικών με τρομοκρατικές και εγκληματικές ομάδες που βρίσκονται εντός των φυλακών.

Ads

Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση: «Οι καταγγελίες που διατυπώνει δημοσίως ο κ. Πανούσης, είναι εξαιρετικά σοβαρές για να τις περιφέρει στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, αντί να τις καταθέσει, επισήμως και με κάθε λεπτομέρεια, στη Δικαιοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Ο Γιάννης Πανούσης, σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα, ανέφερε πως υπήρχε σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης, υποστηρίζοντας παράλληλα πως υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία. Όπως είπε δέχτηκε ευθείες απειλές από οργανωμένες ομάδες με έδρα τις φυλακές, τρομοκράτες αλλά και από κυκλώματα αξιωματικών μέσα στην αστυνομία που έχουν σχέσεις με διεφθαρμένα άτομα που ασχολούνται με την πολιτική.

Ads

Ακόμη ανέφερε πως όσα γνωρίζει τα έχει καταγράψει σε ένα διήγημα με ψευδώνυμα, ενώ τα πραγματικά ονόματα τα έχει καταθέσει σε συμβολαιογράφο για την προστασία της δική του ζωής και της οικογένειάς του.