Διαψεύδεται με αρκετή δόση ειρωνείας από τον πλέον καθ’ ύλην αρμόδιο η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με την ανάρτησή της μετά την απόσυρση από το ευρω-ψηφοδέλτιο. Ο Λευτέρης Κρέτσος, πρώην υφυπουργός Ψηφιακής Πολιτικής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, της απαντά με τη σειρά του από τον λογαριασμό του στο Χ για τα περί δήθεν ότι την έκαναν μέλος στον iSYRIZA.

Ads

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει ο Λευτέρης Κρέτσος στην εν λόγω ανάρτησή του, «Η κ. Ασημακοπούλου δεν είναι μέλος στον iSyriza. Κάποιος χρησιμοποίησε το email της για να εγγραφεί, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Μπορεί όμως να αναζητήσει θεσμικά την ip address για να μάθουμε και εμείς ποιος κρύβεται πίσω από την ιστορία. Θα είμαστε στο πλευρό της.»

Μετά την απόσυρσή της από τις Ευρωεκλογές η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου υπό την πίεση του σκανδάλου της διαρροής προσωπικών δεδομένων, επανήλθε με νέα ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία ανέφερε χαρακτηριστικά: «Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».