Σε σύγχυση η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου με την τροπή που έχει πάρει το σκάνδαλο της διαρροής προσωπικών δεδομένων, αντιδρά σπασμωδικά και μάλιστα σε δημόσια θέα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο X, πρώην Twitter.

Ads

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της, «Ο κ. Κασσελάκης επιμένει να εργαλειοποιεί ένα θέμα που διερευνάται από τις αρμόδιες αρχές. Η Κυβέρνηση, το κόμμα μου κι εγώ απαντήσαμε με πράξεις. Τώρα ήρθε η ώρα ο κ. Κασσελάκης να μας απαντήσει για το ΠΩΣ με έκανε το δικό του κόμμα μέλος του isyriza εν αγνοία μου. Οφείλει να δώσει πειστικές απαντήσεις στους πολίτες».

Η ίδια σύμφωνα με το print screen που ανάρτησε στον λογαριασμό της η ευρωβουλευτής, φαίνεται να δέχθηκε απαντητικό email από την πλατφόρμα στις 6 Μαρτίου.

Σπασμωδική αντίδραση περισπασμού

Προφανώς βρίσκεται σε πανικό η ίδια, επιχειρώντας να κοπάσει το κύμα αντιδράσεων για το σκάνδαλο της διαρροής προσωπικών δεδομένων η αποκάλυψη του οποίου οδήγησε και σε απόσυρσή της από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και στην αποπομπή του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη και του Γραμματέα Αποδήμων της Νέας Δημοκρατίας, Νίκου Θεοδωρόπουλου.

Ads

Στην πραγματικότητα, πρόκειται για ένα μήνυμα που έλαβε η νυν ευρωβουλεύτρια της ΝΔ επειδή κάποιος επέλεξε να βάλει στη φόρμα εγγραφής το email της. Αν η ίδια δεν πατήσει το σχετικό λινκ επιβεβαίωσης, τότε δεν θα γίνει ποτέ μέλος του iSYRIZA.