Ιδιαίτερα κρίσιμα θεωρούνται τα επόμενα 24ωρα για τον δημοσιογράφο και αντιδήμαρχο Καλλιθέας, Λάζαρο Λασκαρίδη, ο οποίος τραυματίστηκε βαριά μετά από πτώση στο κενό το βράδυ της Πέμπτης (27/4).

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αντιδήμαρχος Καλλιθέας μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη στο κεφάλι νοσηλεύεται διασωληνωμένος.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί εκφράζουν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του κ. Λασκαρίδη μετά την επέμβαση για να αντιμετωπιστεί το αιμάτωμα στο κεφάλι.

Υπενθυμίζεται ότι το σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια των εγκαινίων βιβλιοθήκης προς τιμήν του αείμνηστου δημάρχου Θεόδωρου Ψαλιδόπουλου, στην οδό Ανδρομάχης.

Ads

Κάποια στιγμή, ο κ. Λαζαρίδης φέρεται να βγήκε σε ένα μπαλκόνι για να καπνίσει, ωστόσο όταν στηρίχθηκε στο κάγκελο, αυτό υποχώρησε, με αποτέλεσμα να πέσει με την πλάτη στο έδαφος από ύψος 2,5-3 μέτρων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και ασθενοφόρο τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο αρχικά διαπιστώθηκε ότι ο κ. Λαζαρίδης υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και βαριά κάκωση στον θώρακα, ενώ στη συνέχεια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.