Τροχαίο δυστύχημα με νεκρούς έναν 18χρονο και έναν 19χρονο σημειώθηκε σε χωματόδρομο στη Λαμία κοντά στον παράδρομο της εθνικής στο ύψος της «Έπαυλις των Πελαργών».

Ads

Το αγροτικό βγήκε από την πορεία του και βρέθηκε μέσα σε ένα αρδευτικό κανάλι.

Σύμφωνα με το LamiaReport, διερχόμενος οδηγός είδε το αναποδογυρισμένο όχημα και ειδοποίησε για βοήθεια. Με τρακτέρ κατάφεραν να το φέρουν όρθιο και τότε βρήκαν τα παιδιά μέσα χωρίς τις αισθήσεις τους.

Άμεσα ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ και από πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.

Ads

Οι δύο νέοι πρέπει να ήταν εγκλωβισμένοι στο αναποδογυρισμένο όχημα τουλάχιστον για 30 λεπτά πριν το αντιληφθεί κάποιος και το πιθανότερο είναι ότι έχασαν τη ζωή τους από πνιγμό.

https://www.youtube.com/watch?v=MRXesdI48Ow&embeds_referring_euri=https%3A%2F%2Fwww.lamiareport.gr%2F&source_ve_path=Mjg2NjY&feature=emb_logo

Φέρεται να είχαν μεταβεί στην περιοχή για αγροτικές εργασίες κι εκείνη την ώρα επέστρεφαν. Μάλιστα ο 19χρονος βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή και στο χωριό του και είχε ακολουθήσει τον πρώτο ξάδερφο του στο κτήμα.

Στο σημείο βρέθηκε και μεγάλη αστυνομική δύναμη για να προσφέρει βοήθεια, ενώ αρχικά ειδοποιήθηκε και η Πυροσβεστική με την 7η ΕΜΑΚ που δεν χρειάστηκε τελικά να επέμβουν.

Την προανάκριση για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.