Συνάντηση στην Κουμουνδούρου πραγματοποιήθηκε μεταξύ του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανου Κασσελάκη και του βουλευτή του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Ευκλείδη Τσακαλώτου.

Ads

Σε δήλωσή του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επέμεινε στο ότι προϋπόθεση για να βελτιωθεί το κλίμα στο εσωτερικό του κόμματος και να συζητηθεί με ηρεμία το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ είναι να αποσύρει τις διαγραφές των Δημήτρη Βίτσα, Πάνου Σκουρλέτη, Στέφανου Τζουμάκα και Νίκου Φίλη.

«Είχα συνάντηση σε παρά πολύ καλό κλίμα με τον Στέφανο Κασσελάκη» έκανε γνωστό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος. «Σχέδια για αλλαγές όσο υπάρχουν οι απειλές για διαγραφές δεν μπορούν να γίνουν» είπε ακόμη, προσθέτοντας ότι του ζήτησε να «πάρει πίσω» τις διαγραφές και ο πρόεδρος του κόμματος είπε ότι θα το κοιτάξει σοβαρά.

«Θέλω πειθαρχία στα ΜΜΕ στις εμφανίσεις σας και όποιος θέλει κάτι να πει, έχει το ελεύθερο να τα λέει στα όργανα του κόμματος, σύμφωνα με το Καταστατικό» ανταπάντησε, κατά πληροφορίες, ο πρόεδρος του κόμματος Στέφανος Κασσελάκης.

Ads

Ακολούθησε η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.