Χωρίς τις αισθήσεις μεταφέρθηκε ένα βρέφος, περίπου ενός έτους στο νοσοκομείο της Κω το βράδυ του Σαββάτου (20/4), όπου διαπιστώθηκε πως ήταν νεκρό, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες κατέληξε να μην έχουν διευκρινιστεί.

Ads

Το βρέφος, μόλις ενός έτους, μεταφέρθηκε λίγο πριν τις 8 χθες το βράδυ στο νοσοκομείο της Κω. Σύμφωνα με το  ρεπορτάζ τοπικών μέσων δεν είχε σφυγμό και δεν ανέπνεε.

Οι γιατροί έκαναν ό,τι χρειαζόταν ωστόσο το κοριτσάκι δεν επανήλθε στην ζωή. Στη συνέχεια διαπιστώθηκε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά καθώς στο αναπνευστικό του σύστημα υπήρχαν τροφές με αποτέλεσμα τη μη ροή οξυγόνου. Επίσης, έφερε εκδορές, εκχυμώσεις σε διάφορα μέρη του σώματος του αλλά και σημάδια που παρέπεμπαν σε πιθανή σεξουαλική κακοποίηση.

Μέχρι αυτή την ώρα ο θάνατος του βρέφους παραμένει μυστήριο και ένα θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ads

Φως στο τι ακριβώς έχει συμβεί αναμένεται από την ιατροδικαστική εξέταση που θα γίνει στην Ρόδο το επόμενο χρονικό διάστημα

Οι γονείς κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις στην αστυνομία.

Προφορικά φέρεται να έχουν πει ότι τα τραύματα που έφερε το βρέφος προέρχονταν από χτυπήματα που δέχθηκε από τον αδερφό της, ηλικίας δύο ετών, ή από κάποια ατυχήματα. Η αστυνομία έχει πάρει καταθέσεις από 10 άτομα ενώ ενημερώθηκε και ο εισαγγελέας.