Ακόμη έναν νεκρό από τον κοροναϊό θρηνεί η Ελλάδα, καθώς έχασε τη μάχη με τη ζωή 64χρονος από τη Δαμασκηνιά, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των απωλειών από την επιδημία στους 24 ανθρώπους.

Ads

Πληροφορίες φέρουν τον 64χρονο να είναι ο πρώτος που μολύνθηκε από τον κορονοϊό στο χωριό Δαμασκηνιά, ενώ ήταν ο ιδιοκτήτης του μοναδικού μαγαζιού – παντοπωλείου στο χωριό.

Αρχικά νοσηλεύτηκε στο Μαμάτσειο νοσοκομείο και στη συνέχεια στο ΑΧΕΠΑ. Πριν από τέσσερις ημέρες έδειξε μικρά σημάδια ανάκαμψης που δημιούργησαν προσδοκίες για την εξέλιξη της υγείας του ωστόσο τα τελευταία 24ωρα η κατάσταση επιδεινώθηκε και το μεσημέρι της Πέμπτης κατέληξε.

Στην ίδια οικογένεια υπάρχουν δύο νεκροί από την ασθένεια – ο 64χρονος και ο 90χρονος πατέρας του – ενώ φορείς είναι ακόμα η σύζυγος του 64χρονου, ο γιος του και η νύφη του που βρίσκεται στον 8ο μήνα κύησης.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης έχασε την ζωή του 47χρονος στρατιωτικός, ο οποίος είχε διαγνωστεί πριν λίγες μέρες θετικός στον ιό και νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.