Για έμμεση παραδοχή της ενοχής της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων κάνει λόγο το ΚΚΕ σε σχετική του απάντηση για το θέμα.

Ads

Όπως αναφέρει στη σχετική του ανακοίνωση, «Η “απόσυρση” της κυρίας Ασημακοπούλου απ’ το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ συνιστά έμμεση παραδοχή της ενοχής για τη διαρροή των προσωπικών στοιχείων των εκλογέων.»

Ανάληψη πολιτικής ευθύνης από Κεραμέως

«Το επόμενο βήμα θα πρέπει να είναι η ανάληψη της πολιτικής -τουλάχιστον- ευθύνης απ’ την κυρία Κεραμέως και το πιο σημαντικό η απόσυρση εκείνων των διατάξεων που μετατρέπουν τα προσωπικά δεδομένα των ψηφοφόρων σε “φέιγ-βολάν”, φαινόμενο το οποίο θα ενταθεί με τις διαδικασίες της επιστολικής ψήφου, όπως απ’ την πρώτη στιγμή είχε καταγγείλει το ΚΚΕ» καταλήγει στο σχετικό του σχόλιο το ΚΚΕ.

Νωρίτερα, την Παρασκευή 15/3, είχε ανακοινώσει την απόσυρσή της από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες ευρωεκλογές η Αννα Μισέλ Ασημακοπούλου στον απόηχο του σκανδάλου των emails που απέστειλε σε απόδημους.

Ads

Όπως ανέφερε σε ανάρτησή της στα social media η ίδια, «Ο λόγος τώρα είναι αποκλειστικά στις αρμόδιες αρχές που διερευνούν την υπόθεση και είμαι βέβαιη πως θα καταλήξουν ταχύτατα στην ανάδειξη της αλήθειας και των πραγματικών διαστάσεων του συγκεκριμένου θέματος. Επαναλαμβάνω για ακόμη μια φορά πως θα συνεργαστώ μαζί τους σε ό,τι μου ζητηθεί».