Γιορτάζουμε το καλοκαίρι! Το tvxs.gr και η HELLENIC SEAWAYS δίνουν την ευκαιρία σε έξι μεγάλους τυχερούς να οργώσουν το Αιγαίο.

Ads

Πάρτε μέρος στο μεγάλο καλοκαιρινό μας διαγωνισμό και κερδίστε διπλά (για δυο άτομα) εισιτήρια, μετ’ επιστροφής για να ταξιδέψετε με τη HELLENIC SEAWAYS, στην Ύδρα!

Το tvxs.gr όλο το καλοκαίρι έδωσε εισιτήρια για πέντε διαφορετικούς προορισμούς. Οι 5 τυχεροί που κέρδισαν εισιτήρια είναι: ο Δημήτρης Κουφός για την Πάρο, η Βασιλική  Μπισκανάκη για τη Σκιάθο, η Μαρία Χαλόφτη για τις Σπέτσες, η Μοναχοπούλου Στεφανία – Σταυρούλα για την Τήνο και ο Σπύρος Μαιστρέλης για τη Σαντορίνη

Και το ταξίδι συνεχίζεται αυτή την εβδομάδα (Παρασκευή 19 Αυγούστου – Παρασκευή 26 Αυγούστου) για την Ύδρα!

Ads

Για να λάβετε μέρος στο διαγωνισμό κάντε δωρεάν εγγραφή στο newsletter του tvxs.gr, στείλτε τα στοιχεία σας, ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο, με θέμα «Εισιτήρια Ύδρα» στο email [email protected] από το email που εγγραφήκατε στο newsletter και κάντε like στη σελίδα μας στο facebook.

Η μεγάλη κλήρωση για την Ύδρα θα γίνει την Παρασκευή (26 Αυγούστου) και ο νικητής θα ανακοινωθεί σε επόμενο άρθρο για τον διαγωνισμό στο tvxs.gr.

Ο νικητής θα μπορέσει να κλείσει τα εισιτήριά του από τη HELLENIC SEAWAYS στις ημερομηνίες που τον ενδιαφέρουν.