Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις τίθενται σε ισχύ την Κυριακή στο κέντρο της Αθήνας, λόγω διεξαγωγής του «2ου Athens Santa Run».

Ads

Η πόλη θα υποδεχθεί τους Αϊ Βασίληδες – δρομείς στο Santa Run, τον πιο Χριστουγεννιάτικο αγώνα της χρονιάς, ο οποίος διεξάγεται για δεύτερη συνεχή χρονιά, ενώ έχει καθιερωθεί ήδη σε μεγάλες πόλεις διεθνώς.

Οι συμμετέχοντες θα ντυθούν με στολές του Άγιου Βασίλη και στις 11:30 το πρωί της Κυριακής θα διασχίσουν μια διαδρομή 2,5 χιλιομέτρων στο κέντρο της Αθήνας με αφετηρία και τερματισμό το City Link (Στοά Σπυρομίλιου).

Ο κάθε δρομέας θα μπορεί να συμμετάσχει με το συμβολικό ποσό των 10 ευρώ ενώ το σύνολο των κερδών θα διατεθεί στo Σωματείο ΕΛΙΖΑ – Εταιρία κατά της  Κακοποίησης του Παιδιού.

Από τις 10 το πρωί και έως το πέρας της εκδήλωσης, η κυκλοφορία θα διακόπτεται σταδιακά και η στάση και στάθμευση των οχημάτων θα απαγορεύεται σε:

Ads
  • Λ.Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της Σέκερη και της Λ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Σύνταγμα και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

  • Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο, και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

  • Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

  • Πανεπιστημίου, στο τμήμα της μεταξύ της Λ. Βασ. Αμαλίας και της οδού Χαρ. Τρικούπη και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

  • Σταδίου, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

  • Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της και στις καθέτους της έως την πρώτη παράλληλο.

Η Τροχαία ζητά από τους οδηγούς να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στο συγκεκριμένο οδικό δίκτυο και χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των τροχονόμων.