Μια κατσαρίδα βρέθηκε σε συσκευασμένο ψωμάκι που θα μοιραζόταν στους μαθητές σχολείου στα Άνω Λιόσια. 

Ads

Το περιστατικό συνέβη στο 1ο Δημοτικό Σχολείο στα Άνω Λιόσια σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου. 

Η φωτογραφία ανέβηκε στα social media από μητέρα μαθητή ενώ διαμοιράστηκε και μαζί με την ανακοίνωση του Συλλόγου. 

Σύμφωνα, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο μιας και παλαιότερα είχαν βρεθεί έντομα σε φαγητά, κάτι που τονίζει και ο δήμος Φυλής, λέγοντας μάλιστα ότι βρέθηκαν μύγες, κατσαρίδες και σκουλήκια και σε παρασκευασμένο φαγητό. 

Ads

Ο δήμος Φυλής εξέδωσε ανακοίνωση με το περιστατικό, εκφράζοντας την έντονη διαμαρτυρία του ενώ ζητάει «να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα και ειδικότερα αυστηρούς υγειονομικούς ελέγχους και εποπτεία στις εταιρίες παρασκευής φαγητού και σίτισης των μαθητών των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Φυλής».

Νωρίτερα με δελτίο Τύπου ο Δήμος Φυλής είχε δηλώσει αναρμόδιος σχετικά με τα σχολικά γεύματα: «Αναφορικά με τα αναγραφέντα στο διαδίκτυο, περί υγειονομικού προβλήματος στο πρόγευμα μαθητών του 1ου Δημοτικού Σχολείου Άνω Λιοσίων, ο Δήμος Φυλής δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή ή αρμοδιότητα».