«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες – όλα τα βουλευτικά προνόμια» τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης, σε ανάρτησή του.

Ads

Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης γράφει συγκεκριμένα: «Αν μας τιμήσει ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, το πρώτο πράγμα που θα κάνω είναι να καταργήσω όλες τις βουλευτικές ασυλίες – όλα τα βουλευτικά προνόμια. Η Βουλή δε θα εκθρέψει άλλον Κώστα Αχ. Καραμανλή».

Διαβάστε επίσης: Καραμανλής στην Εξεταστική για τα Τέμπη / Μόνο μου λάθος ότι δεν ξερίζωσα τη νοοτροπία του «έλα μωρέ» – «Εμπόριο πόνου» από την αντιπολίτευση

Η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη συνοδεύεται από το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Δημοκρατία», το οποίο αναφέρεται σε επιστολή που φαίνεται να έλαβε ο Κώστας Καραμανλής από τον Φίλιππο Τσαλίδη, τον τότε διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, σχετικά με τον κίνδυνο ενός συμβάντος «μέγιστης σοβαρότητας».

Ads

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «δημοκρατία», ο  Φίλιππος Τσαλίδης έστειλε την εμπιστευτική επιστολή στις 6 Σεπτεμβρίου 2021, με θέμα «σοβαρά λειτουργικά προβλήματα του ελληνικού σιδηροδρόμου». Αφορμή ήταν δύο ατυχήματα που είχαν συμβεί τον Αύγουστο του 2021 στον Δομοκό και τη Λευκοθέα Σερρών.