Δεν έχει συμμετοχή σε καμία εταιρεία του εξωτερικού, δήλωσε σε συνέντευξη του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ads

Πρόσθεσε, ότι «αυτός ο νόμος δημιουργήθηκε για να μη βγάζουν Έλληνες πολιτικοί μαύρα έξω. Όχι για να εμποδίζονται απόδημοι να φέρνουν άσπρα μέσα».

«Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Τα 40 σπίτια από πού έχουν προκύψει; Είναι καιρός οι πολιτικοί της χώρας να είναι υπηρέτες και όχι άρχοντες», σημείωσε, χαρακτηριστικά.

«Ο κ. Μητσοτάκης που ευαγγελίζεται την αγάπη του για τους απόδημους είχε πέντε χρόνια για να αλλάξει αυτό το νόμο», υπογράμμισε.

Ads

«Εάν κληθώ να δώσω εξηγήσεις θα δώσω στη Δικαιοσύνη. Ο Στέφανος Κασσελάκης δεν θέλει να αρχειοθετηθεί ποτέ. Ουδέποτε έχω φοροδιαφύγει. Αν είναι να τιμωρηθώ επειδή έκαναν Χριστούγεννα εργαζόμενοι ας τιμωρηθώ», ανέφερε, σχετικά.

Για το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ

Ως προς το δάνειο στον ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε: «Τα χρήματα έχουν επιστραφεί στην Όσιος και μάλιστα με ζημία λόγω του συναλλάγματος».

«Ο κόσμος έχει βαρεθεί το gaslighting. Σκεφτείτε τι προσπαθούν να μου προσάψουν από την αρχή. Ότι ήμουν ηλίθιος, ότι ήμουν lifestyle. Ότι ο 35χρονος απόδημος Στέφανος Κασσελάκης είναι διαπλεκόμενος. Πολύ ανησυχία από τον κ. Γκρίνμπεργκ», πρόσθεσε ο Στέφανος Κασσελάκης.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «κάποια στιγμή πρέπει να ξυπνήσουμε. Ο Έλληνας πολίτης γνωρίζει το πόθεν του κ. Μητσοτάκη; Είναι καιρός ο πολιτικός να είναι υπηρέτης του πολίτη».

Για Πολάκη – Παππά

«Όπως έχω πει ότι ο κύκλος 2015-2019 έχει κλείσει. Ένας νέος κύκλος έχει ανοίξει. Εγώ ήμουν στην Αμερική τότε. Είναι μία απάντηση ειλικρίνειας. Πρέπει να απευθυνθείτε στον Αλέξη Τσίπρα», είπε στη συνέχεια.

«Ο Νίκος Παππάς και ο Παύλος Πολάκης χαίρουν της εμπιστοσύνης μου. Και ο Νίκος Παππάς κάνει εξαιρετική δουλειά στην Οικονομία και ο Παύλος Πολάκης κάνει καλή δουλειά στον τομέα της Διαφάνειας».

Συνάντηση με Τσίπρα

Ως προς τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε πως τον συνάντησε μετά το Συνέδριο και τόνισε χαρακτηριστικά πως είναι «όλα καλά».

Πρόσθεσε δεν θα τον αμφισβητήσει ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις ευρωεκλογές.

«Δεν πρόκειται να γίνει αυτό», τόνισε.

«Δεν θα στείλω τη χώρα στα βράχια»

Δεν υπάρχει περίπτωση ως πρωθυπουργός να στείλω τη χώρα στα βράχια, ξεκαθάρισε ο Στέφανος Κασσελάκης  προσθέτοντας ότι «σε αντίθεση με τους κκ Μητσοτάκη και Χατζηδάκη εγώ έχω επιχειρήσει και ξέρω από προϋπολογισμούς».

Ο ίδιος τονίζοντας ότι ο κόσμος έχει ανάγκη από ελαφρύνσεις και ειδικότερα των έμμεσων φόρων υπογράμμισε το άδικο μέτρο που ισχύει σήμερα ότι με τη μισθωτή εργασία να φορολογείται με τεράστιους συντελεστές και την ίδια ώρα τα μερίσματα με πολύ μικρούς.