Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση εξαιτίας της κακοκαιρίας «Μήδεια», αντιμετωπίζουν οι Σποράδες (από την Κυριακή το βράδυ), η Εύβοια, η Αττική αλλά και ορισμένα χωριά της Ηπείρου.

Ads

Αναλυτικότερα, στις Σποράδες, το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται σε Σκιάθο, Σκόπελο και Αλόννησο, λόγω της πτώσης μεγάλων δένδρων πάνω σε καλώδια υψηλής τάσης που τροφοδοτούν την ηλεκτροπαροχή προς τις Σποράδες, σε περιοχή του Νοτίου Πηλίου. Νωρίτερα είχε προηγηθεί και άλλη βλάβη στην ίδια περιοχή,που αποκαταστάθηκε σχετικά γρήγορα από συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και που αφορούσε την ηλεκτροδότηση της Σκιάθου.

Παράλληλα, σύμφωνα με τον ΔΕΔΔΗΕ προβλήματα με την ηλεκτροδότηση, εντοπίζονται στις περιοχές της Εκάλης, Δροσιάς, Αγ.Στεφάνου, Ροδόπολης, Σταμάτας, Μαρκόπουλου Ωρωπού, Καπανδριτίου, Αυλώνας και Καλάμου.

Επίσης, στην υπόλοιπη Ελλάδα, τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στην Εύβοια, όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΔΕΔΔΗΕ, ενώ,προβλήματα ηλεκτροδότησης παρουσιάζει, το κεντρικό και ανατολικό τμήμα του Ζαγορίου, τμήμα του δήμου Τζουμέρκων και ο Μεσόπυργος Άρτας.

Ads

Σημειώνεται πως, στην Περιφέρεια Μακεδονίας Θράκης αλλά και στα νησιά, δεν έχουν προκύψει σοβαρά προβλήματα ηλεκτροδότησης.