Ένταση στη Βουλή κατά την έναρξη της συζήτηση για τις τηλεοπτικές άδειες. Καβγάς μεταξύ της προεδρεύουσας της Βουλής Τασίας Χριστοδουλόπουλου και του Ανδρέα Λοβέρδου του ΠΑΣΟΚ ο οποίος ζητούσε επίμονα να πάρει το λόγο ενώ είχε δοθεί στον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά που έφερε προς ψήφιση την σχετική τροπολογία. 

Ads

«Τα ΜΜΕ έκαναν πλειοψηφία και κυβέρνηση τον ΣΥΡΙΖΑ» ανέφερε στην αρχή της διαδικασίας ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος ζήτησε να μην διεξαχθεί η σχετική συζήτηση στη Βουλή.

«Η διαδικασία είχε παραλύσει εδώ και 25 χρόνια, γιατί ο νόμος προέβλεπε τον διαγωνισμό» ανέφερε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και πρόσθεσε πως κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την κυβέρνηση ότι βιάζεται να προχωρήσει τη διαδικασία.

Σκληρή κόντρα της προεδρεύουσας στη συζήτηση Τασίας Χριστοδουλοπούλου με τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Λοβέρδο, ο οποίος ζητούσε επίμονα να πάρει τον λόγο ο οποίος όμως είχε δοθεί στο Νίκο Παππά. 

Ads

Η Τάσια Χριστοδουλοπούλου εξήγησε στον Ανδρέα Λοβέρδο τη διαδικασία αλλά εκείνος επέμεινε φωνάζοντας.

«Κύριε Λοβέρδο πραγματικά είστε προβληματικός» είπε η Αντιπρόεδρος της Βουλής, Τασία Χριστοδουλοπούλου και πρόσθεσε: «Για όνομα του Θεού. Δεν δικαιούστε να πάρετε το λόγο» 

«Δικαιούμαι το λόγο» φώναζε ο Ανδρέας Λοβέρδος. «Η επιμονή σας δεν έχει όρια. Είσαστε παράνομος αυτή τη στιγμή», συνέχισε η Αντιπρόεδρος της Βουλής κατηγορώντας τον για «τσαμπουκά». Του έδωσε τελικά το λόγο.