Μυστήριο επικρατεί γύρω από τα πυροβολημένα  πτωμάτα μιας 63χρονης μητέρας και του 36χρονου γιου της  που εντοπίστηκαν στον πρώτο όροφο διαμερίσματος στην οδό Θερμοπυλών 2 στην Ηλιούπολη. το βράδυ της Τετάρτης (10/4).

Ads

Το τι έχει συμβεί έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα, ενώ μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την Πέμπτη (4/4).

Οι αστυνομικοί αφού κατάφεραν να εισέλθουν στο διαμέρισμα εντόπισαν τα πτώματα με τραύματα από πυροβόλο όπλο, ενώ βρέθηκε και μια καραμπίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΛΑΣ, από μαρτυρίες που συγκέντρωσε προέκυψε ότι είχαν ακουστεί δύο πυροβολισμοί πριν από περίπου 10 ημέρες. Η μητέρα και ο γιος έφεραν τραύματα στο κεφάλι, η γυναίκα συγκεκριμένα στον κρόταφο, από το ίδιο πυροβόλο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 36χρονος είχε το τελευταίο διάστημα έντονους καβγάδες με τη μητέρα του.

Ads

Η μητέρα φέρεται να βρέθηκε νεκρή σε καρέκλα, ενώ ο γιος σε κρεβάτι σε άλλο δωμάτιο, ενώ και η καραμπίνα εντοπίστηκε σε διαφορετικό τρίτο δωμάτιο.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας της οικογένειας πέθανε πριν 3 μήνες και ο 36χρονος γιος ζούσε έκτοτε με την 63χρονη μητέρα του.

Τα σενάρια που εξετάζουν οι αρχές

Οι Αρχές  φαίνεται ότι εξετάζουν δύο σενάρια, πρώτον ότι ο 36χρονος σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε και το δεύτερο ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια τρίτου προσώπου.

Η δεύτερη εκδοχή ενισχύεται από το γεγονός ότι η καραμπίνα βρισκόταν σε άλλο δωμάτιο από εκείνο που βρέθηκαν τα δύο πτώματα, ενώ στο διαμέρισμα υπήρχαν ίχνη αναστάτωσης και η πόρτα της κουζίνας ήταν ανοιχτή.