Αποκλεισμένος από το σχολείο του είναι εδώ και είκοσι ημέρες 9χρονος μαθητής από την Νέα Μανωλάδα, καθώς η αγροτική οδός που οδηγεί στο σπίτι του παιδιού καθώς και σε παρακείμενες καλλιέργειες και χωράφια είναι δύσβατη λόγω έργων που πραγματοποιήθηκαν.

Ads

Το αποτέλεσμα είναι το αυτοκίνητο του επαγγελματία αυτοκινητιστή που καθημερινά πρέπει να παραλαμβάνει τον μαθητή, να μην διέρχεται από τις τεράστιες λακκούβες και τις λάσπες που έχουν δημιουργηθεί με το πρόβλημα να γίνεται εντονότερο, ειδικά κατά τις ημέρες που βρέχει, όπως αναφέρει η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε η οικογένεια του παιδιού, στο σημείο πραγματοποιήθηκε έργο για την υπόγεια διέλευση αγωγού άρδευσης από ιδιώτη, με αποτέλεσμα ο δρόμος να καταστραφεί και με την ολοκλήρωση του έργου αυτού να μην γίνει η σωστή αποκατάστασή του.

Αυτό έχει δημιουργήσει προβλήματα τόσο στην διέλευση των επιβατηγών οχημάτων όσο και στην πεζή διέλευση από το σημείο, καθώς οι λακκούβες και οι λάσπες που εμφανίστηκαν ειδικά μετά τις βροχοπτώσεις, προκαλούν προβλήματα σε όποιον προσπαθεί να διέλθει της συγκεκριμένης οδού.

Ads